fehérfarkaska Creative Commons License 2004.06.10 0 0 474
És ezzel a listával mit bizonyítasz?
Ha ezek közül valamelyik ma antikommunista népnemzeti kereszténynek mondaná magát, akkor jogos lenne a listád, mondván egy köpönyegforgatót leplezel le.
De a listában szereplők ma is baloldalinak mondják magukat. Mondjuk szerintem némelyik inkább teljesen ideológiamentesen, csupán pragmatista - de ez már egy szubjektív vélemény. a lényegen nem változtat, hogy a rendszreváltás után egyikük sem "világosodott" és egyikükből sem lett hitbuzgó népnemzeti keresztény konzervatív (bár ez utóbbival OV az elmúlt fél évben hadilábon áll, és nem igazán van ínyére, ha a konzervatív eszmeiséget kérik tőle számon akár az újságírók, akár a rivális pártok, mer OV most már balról előzi az mszp-t, és villáskulcsos munkástagozatot alapít, meg a munkáspárttal gyűjt aláírást a kórházprivatizáció ellen, illetve önállóan gyűjt aláírást az összes privatizáció ellen és ahatósági árszabályozás visszaállításáért több területen).
Lehet, hogy még fél év, és az MSZMP-s múlt is erény lesz, nemcsak az ideológia és a szlogenek: "munka, otthon, biztonság" (nemzeti petíció) vö. "munka, otthon, biztonság, szabadság" (mszmp 1990 kampányszlogen).
Előzmény: YOrionN (470)