Mijo Creative Commons License 2004.06.09 0 0 179


Nem igazán értem a Gálai Antiékat a baja.hu portálon, miért nem veszik le a fenébe az olyan bannereket, melyek "döglöttek", és csak az alábbikkal szembesülünk ráklikkelés esetén!?

__________________________________________________

"A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.

Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.

A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az internetszolgáltatótól kapott értékekkel.
Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt,
kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lapon görgessen a Biztonság részhez, majd ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0 és a PCT 1.0 beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.

A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
Internet Explorer"