Chmtx Creative Commons License 2004.06.09 0 0 67
Én "ex chatedra" azt jelentek ki, amit akarok, ugyanis ez egy fórum, ahol az emberek leírják a véleményüket. A tiéd az, hogy nálunk okosabb emberkék sokan és hosszasan értekeztek arról, hogy mi a kultúra.
Az enyém pedig az, hogy az okosabb jelző az nem minden esetben helytálló... Továbbá ezek után akkor én/mi már semmiről sem értekezhetünk, nekünk már nem szabad gondolkodni, véleményt nyílvánítani, értékelni, érezni, mert ezt majd mások megteszik helyettünk? Majd akiknek erről papírjuk van, azok majd megmondják, hogy mi a kultúra, én pedig érjem be azzal, hogy zsinórban megnézem a Rambo összes részét? Az biztosan van olyan hatásos, mint egy elektrosokk.

Üdvözletel,

Bölcs barátod

Ui.: Hogy mondjak valami megnyugtatót is: ez a műsor sajnos nem az olyan szemlélketűeknek készül, mint amilyen én vagyok, mert nem kevés dolgot máshogy csinálnék, máshogyan választanám meg a szereplőket, de ez számomra az előző hozzászólásomban nem volt téma, csupán az, hogy azért voltak benne jó gondolatok is, amik fölött viszont csípőből elsiklott mindenki, még a műsorvezetők egy része is.

Előzmény: taki bá (58)