sagalaga Creative Commons License 2004.06.09 0 0 207
Sziasztok!

Én általában 2 hetente nézek ki mert ennyi idő alatt szembeötlőbb a változás , legalábbis eddig igy volt. most szerintem azért nem látványos a munka mert épületen belül dolgoznak. mondjuk én mindig hétvégén megyek ki. Szerintem most a gépészetet csinálgatják meg vésegetnek gondolom. A kazánházra is kiváncs ilennék mert hetekkel ezelőtt megjelentek a kémények a tetőn tehát azt is csinálják. szóval azért biztos haladnak ha nem is a leggyorsabban.
Amire azért én is kiváncsi leszek hogy mondjuk novemberben az átadás miként fog zajlani. a lakások készek de még betonozzák a parkolót?
A maarásznál az volt hogy már beköltöztek de a garázsszellőzés még nem nagyon akart müködni.
Én úgy gondolnám hogy a szerződésben "ingatlan" címszó alatt a lakás , tároló , parkolóhely van , de a közös helyiségek is hozzátartoznak! szóval én biztos nem venném át úgy a lakást hogy nem tiptop az egész épület! Szerintem az igért augusztusi bejáráson fog számunkra is kiderülni hogy tartható e az október.
Más.
Láttam plakátokat hogy hirdetik a lakásokat eladásra , ami nem dráma csak az hogy PARKETTÁS-nak hirdetik! úgy látszik a csalogatás még működik ahelyett hogy bíznának az emberekben és ezért korrekt tájékoztatást adnának! Hátha valaki még beveszi?
EJNYE!!!!!!!!!!!!!

Saga

Előzmény: Yopipomen (206)