BZoltan Creative Commons License 2004.06.08 0 0 24808
A pincérek kiképzése jó gondolat... nemismerem a vendéglátóipari képzést, deszerintem kell hogy legyen ide vontakozó szakképzés.

Szerintem még az igazán nagy és menő éttermek között is kevés olyan van akinek akkor a borforgalma, hogy sommeliert tarthat.

Gondolj bele, ha a diplomás minimálbért kap egy sommelier azis havi cirka 300k HUF-ba kerül az étteremnek... minden nap 10 rugó. Hát nem tudom... ez eléggé a borok árában jelenne meg és a vége úgyis az lenne, hogy vagy szar bort adnának drágán, vagy jó bort még drágábban.

A ráció abban van, hogy az étterem megbíz egy vándor sommeliert, hogy az étlap alapjén rakjon össze egy borlapot és minden borról adjon egy kis leírást meg egy kis mesét amit a pincére szépen előadnak akedves vendégnek.

z

Előzmény: bocsárd (24803)