Bicebóca Creative Commons License 2004.06.08 0 0 2330
Köszi a biztatást!

Már bevettem 2 Dalacint, este beveszem a 3.-at. Egy kicsit már most is javult, de azért még eléggé fáj, különösen az orrom alatt, ahol fel is van dagadva, és úgy nézek ki pont, mint egy egér :) Remélem még 1-2 nap és elmúlik.

Én is abban bízom, hogy elmúlik a gyulladás hétfőig, és akkor jobban tud majd érzésteleníteni - különben tuti végem van :-((

A csiszolást még nem tudom hogy kell-e. Van egy fogam, ami nem illeszkedik a többihez, a jobb felső 2-es, nem tudom hogy azt ki kell-e húzatni, csiszolni kell, vagy fogszabályozni... erről még nem tárgyaltunk a dokibácsival. Az biztos, hogy hétfőig nem megyek vissza, akkor mindenképp túl kell lennem a gyökérkezelésen, és majd akkor tudok bővebbet mondani.

A doki Dr. Zombori Tibor, a Batthyány u. 22. szám alatt rendel, a felesége az asszisztense, mindketten nagyon aranyosak voltak. Hétfőn a szakmaiságárról is fogok tudni referálni :D De megnevettettek, és nem féltem :-) Az árairól még csak annyit tudok, hogy az egész szeánszért a röntgen árát, 2.500 Ft-ot kért el.