charles 91 Creative Commons License 2004.06.07 0 0 3138
Jó meccs volt este. NO COMMENT, Pistons drukkerek ezt vártuk. Melósok - Sznobok 1-0
"Mégjobban örülök, hogy Dávid Kornél személyében végre remek szakkomentárt hallhattunk." - ezzel nagyon egyetértek air!

Nem nagyon izgat mi van Paytonnal(nem lesz gyűrűje bármit csinál), talán Doktor Tokának van igaza, 1. hozzászólásommal kapcsolatosan. Tényleg nem voltak túl megalapozottak az érveim :-(,de utána javítottam(de ha nem most megteszem), vagy ahogy te írtad SPUN, ellentmondtam magamnak. Ez van, pusztán az unszinpátia ilyenekre képes, össze vissza írok. Írtam én h fasza játékosok voltak Payton mellett és ennek köszönhető h ott volt a döntőben meg a playoffban a csapat, és ez így van.
Spun köszi a mellékletet Dale Ellis-ről, bár ezekről én is tudtam.

"Ja 96-ban ott volt Payton mellett Craig Ehlo is"
egyrészt Ehlo nem sokat lendített a csapaton, legalábbis a Seattle-ben már egyátalán nem sokat játszott (3.5-ös pontátlag), másrészt a döntőben nem játszott Paytonnal, mivel csak a '96-'97-es idényben játszott a Sattle-ben.

így van nem lendített a csapaton, csak poénból írtam a nevét, sohasem volt jó játékos. Jordan-t akartam megemlíteni vele kapcsolatosan, de amint láttom te nem nagyon láttad Jordan sorsdöntő dobásait. Pedig pont azt a dobást amiről én írtam azt rengetegen látthatták, rengeteg helyről meg lehet szerezni, még a sport 1-en is mutatták vagy 2x meccsek között meg az all-staron. nem ehlora volt kiélezve az irományom!!

amikor Kemp papa 20 körül dobált, az "csupáncsak" 6 év volt, úgy, hogy Paytonnal együtt játszottak. ekkor a legrosszabb 17.8 volt, az utolsó évében.

nem a statisztika számít sokszor pl itt a mai meccs, de ott van dennis rodman, nem dobott sok pontott de.... a többit tudja aki követi az nba-t(5 bajnoki cím, 7xes lepattanó király, mindig ott volt a playoffban)

"Belőlem meg pusztán az unszinpátia szólt"
ez a lényeg, attól még, hogy neked nem szimpatikus valaki, nem szar játékos

Bocsika spun, de én senkit nem szaroztam le(de nagyon unszinpatikus, az igaz), olvass vissza ha nem hiszed. még jókat is írtam Paytonról:
Nem rossz Payton, de a stilusa, és a játéka!?
Lehet rég meg lenne a bajnokija ha néha kussba maradt volna.

Ezért meg elnézést kérek: "Payton meg nem érdemel semmit, gyenge csapatban volt mindig, ugy könnyű kiba...tt jónak lenni."
Ez tényleg hülyeség volt, röstellem magam(azért sok embert felkavart). Ez egy buzi mondat volt, de Payton sztem nem érdemel gyűrűt és nekem tutti nem volt és nem lesz a kedvenc irányítóm. Ja gyűrű??? nem az a kérdés hogy érdemel e vagy sem. fööö,ez is hülyeség, ITT A PISTONS FOG NYERNI, NINCS MESE. 7 meccs lesz és a Pistons nyer.

c Alonzo Mourning Bill Russell
pf Dennis Rodman Charles Barkley
sf Larry Bird Elgin Baylor
sg Michael Jordan Oscar Robertson
g Isiah Thomas Bob Cousy
valami ilyesmi az én álom ötösöm, de itt egy csere csapt is
Ewron mi is a te ötösöd???