alfredoo Creative Commons License 2004.06.06 0 0 14874
mmormota

szerintem mendegelnek a penzek ilyesmi instalmentekben keszpenzes formaban. szerintem nagyon sok autoban utazgatnak emberek 20/50 millio keszpenzzel. a 100 millio az valoszinuleg tul meredek...

nem tudom a vitatokat eldonteni de egy banki papir nagy hatassal bir az erintettekre. azt ugy altalanossagban elhiszik, ami egy bankkivonatra irva vagyon...

nem hiszem hogy kulcsar allandoan megbeszelte a dolgait, es a mozgatorugokat telefonon. biztos nem mondta hogy ma 50 millat sikkasztunk el. hanem ide oda utasitasok voltak. csinald ezt, tedd azt. ha a szirekkel kapcsolatban hallgattak le akkor nem igazan kulcsar erdekelte oket.

nekem ott fordul a dolog hogy meglatogatta a keet potentatot es politikai vedelmet kert toluk. vagy zsarolta oket. tothnak az allitolagos mszp erintettekrol listat keszitett. de ez a lista is. bementek piniszi hajnalkaval es elovettek a szamitogepes kimutatast es listat keszitettek abbol a kimutatasbol. mivel ugyfeleik kozott nem volt komolyabb politikus igy az a lista nem mutathatott ra a politikai erintettseg igen magas fokaara. az 1998-as kezdes sem erre utal.

szerintem ebben a dologban egy csomo fidesz altali rastartolas is van. ebben a szovegkonyv irasban eleeg jok. mar irtam hogy jegessyrol szolt a tortenet. pedig van egy tarsa. de erdekes modon a tarsa nem erdekel senkit. a szicialiai maffia fovezere lehet jegessy tarsa de az senkit nem erdekel. csak es kizarolag a jegessy...

ertesz?

Előzmény: mmormota (14869)