Kedves Agyhalál
Én nem tudok ilyen szerb kijelentésről, de lehetséges bár a Patkó ennek ellentmond, de az is lehetséges, hogy hazudtak.Ezektől a legnagyobb disznóság is kitelik.
Általában a következő elvek érvényesek mondjuk támadás esetén:(az alapegységeket javadalmazásnak hívják az, hogy az mennyit tartalmaz az adott hadseregtől illetve annak feladatától függ) a katonánál annyi van amennyi a feladatához kell.Kb ezred 10 óra, ho, 1-2-nap hadsereg 7-10 nap .Tehát a hadsereg készlete támadó hadmüvelet esetén mondjuk 8-10 ameddig a távolabbi feladatát el nem éri.Védelembe más a helyzet.A jugók-nak 3 hadseregük van nyilván a megfelelő készletekkel.Nos ezen túl vannak a központi, mondjuk stratégiai készletek.Tehát az ujabb gyártásig itt lehet még lövöldözni rendesen, hiszen a Nato inkább a gyártókapacitásokat semmisitette meg és nem a hadsereg védett és rejtett készleteit.Irtam itt a javadalmazásról, mint alapegységről.Tehát a katonánál lévő javadalmazás szorosával szoktak számolni.A rezsőnek irottal vesd össze, mert a javadalmazás meghatározása komoly tudományos kérdés és attól függ, hogy milyen körülmények között kerül sor a harcra és mondjuk egy katonának, ágyúnak , harckocsinak mennyi pusztitást kell végezni ahhoz, hogy az eredményes legyen, tehát milyen erőket vár az ember fia.Egyszerűsitem a dolgot azt hiszem addig ameddig már látom, hogy értelme se sok marad.Csak érzékeltetni szeretném a problémát és sajnos az igazság meg elsikad.
A jugok olyan 1800 körüli harckocsival rendelkeznek és a negyede reklám inkább olyan 5% alattira és még igy is túlbecsülöm a veszteséget.MIG-jük, olyan 60 körül lehetett és abból veszthettek 25-db-ot.
Például nem hallhatál róla, hogy akár egy darab SCUD rakéta megsemisült, vagy a csapatlégvédelem veszteséget szenvedett volna.Még az amit légvédelemnek tekintesz az is naponta lő le robotrepülőket.Az iraki háborúból sokat tanultak és nem vagy csak rövid időre kapcsolják be a lokátorokat.Igy tévedtek el Szofiára a raketták.Bekapcs, rep indit, kikapcs és a rakéta elmegy valahova mert megszünt a rávezető jel.
Na mond milyen válszt reklamálsz?