pocoknyuszi Creative Commons License 2004.06.02 0 0 215
A Story-ból: Molnár Anikó és Bochkor Gábor egy pár!

Természetesen vannak, akik reklámszerelmet emlegetnek, és megkérdőjelezik érzelmeik őszinteségét. Miről is van szó valójában? Anikó és Gábor egyöntetűen azt állítja hogy, az életükben nem voltak még olyan szerelmesek, mint most,egymásba. Bár a románcukról már itt-ott röppentek föl hírek, a kapcsolatukról csak a Storynak beszélnek - azt mondják, most először és utoljára.

A Nagy Ő, vagyis Molnár Anikó és Bochkor Gábor románca hónapokkal ezelőtt kezdődött. Csakhogy a kapcsolatukat Gábor miatt a legnagyobb titokban tartották. A rádiós ragaszkodott hozzá, hogy így legyen, bármi áron el akarta kerülni, hogy ugyanaz történjen vele, mint ami oly sokszor a múltban: minden idő előtt kiderüljön. "Sajnos én voltam, aki nemcsak, hogy nem tudta kimutatni az érzelmeit, de nem is akarta ország-világ előtt vállalni ezt a kapcsolatot - ismeri el Gábor. - Anikó nagyon szerette volna, ha a nyilvánosság elé állunk a szerelmünkkel, de én mindig nemet mondtam."

Csakhogy ennyivel még nem kerek a történet. A rádiós fenegyerek ugyanis nemcsak hogy nem vállalta ország-világ előtt Anikót, de néhány hét múlva szakítottak is. Anikónak rettenetesen fájt, hogy kudarccal végződött ez a kapcsolat, pedig nagyon hitt benne. Most már tudni, hogy részben emiatt vállalta el a Nagy Ő szerepét. "Szerettem volna kitörölni Gábort az emlékeimből, ugyanakkor reménykedtem, hogy a játék során találkozom majd valakivel, aki elfeledteti őt velem." Anikó most valósággal ragyog, látszik rajta, hogy boldog. Minden szónál Gáborhoz bújik, és percenként forró csókokat váltanak.

Előzmény: kábelbúvár (211)