wombatka Creative Commons License 2004.06.02 0 0 1769
Én a Libritől rendeltem már, és a Bookline-tól. A Libritől kényelmi megfontolásból, egy bizonyos könyv kellett ajándékba, és - mivel vidéki vagyok - itt nem lehetett kapni, hát rendeltem.
A Bookline-tól is bizonyos könyvet kerestem, és mivel magamnak kellett, így éppen mindegy volt, hogy nem új, hanem egy régi kiadás, a tartalom volt a fontos, így tök olcsón megúsztam, még a 800 Ft-os postaköltséggel is megérte, mert egyébként csak újan tudtam volna megvenni.
Egyébként a könyvesboltokban valóban jó (lenne) a vásárlás, ha például lenne elég hely bóklászni, nézelődni. A hozzám közeli nagyvárosban (Kecskemét) nem igazán nagy élmény egyik könyvesbolt sem. Vagy nagyon kicsi, vagy éppen a Tescoban van, 3 sor könyv, és kész, annak megintcsak semmi hangulata. Külföldön hihetetlen jó könyvesboltokban voltam, ahol leülhetsz, ahova akarsz, akár a földre is, de vannak fotelok, kávézó, ahol tényleg egy fél napot el tud tölteni az ember. Biztos Pesten is van ilyen, csak a vidék szorul hátrányos helyzetbe e téren is...