Mijo Creative Commons License 2004.06.01 0 0 54

Kedves Zsigó Róbert, ma te jutottál eszembe, nézvén és hallgatván Orbán Viktor óvó intéseit, miszerint a közeledő EU-parlamenti választásról történő távolmaradás, miféle veszélyeket hordozhat magában ...

Te jutottál eszembe, mint gátló tényező! Ugyanis egy olyan országgyűlési képviselő, mint te, kit az elmúlt évek módszeres dizájnosítása kulturált megjelenésűvé; rokonszenvet keltő arcúvá (entellektüelséget sugárzó szemüvegrátéttel); skatulyából kihúzott eleganciájúvá; gördülékeny előadóstílusúvá; maholnap jogi doktorandusszá tett, egy ilyen nyílt színi fórumról történő szándékos távolmaradásával, az Orbán által emlegetett hátulütőkket hordozza magában!

Ha Orbánnak nem snassz, neked miért az, a nép elé kiállni!? Neked miért alantas dolog, e fóum lakóit és OLVASÓIT szóra méltatni, megkísérelni a vélt helyes utat mutatni!? Én nem mondom, hogy állj mindenkivel szóba itt, de aki kulturált módon tesz fel neked, mint egy választás során képviselői mandátumhoz jutott személynek kérdéseket, akkor megszólítottként elemi illem kérdése azokra reagálni! Tudniillik ez nem egy eldugott kis privát fórumocska, hanem egy évek óta működő, egy vezető hazai elektronikus média portálja, leglátogatottabb fórumának a szerves része, mely úgy előtted, mint bárki előtt fókuszban lehet, körültekintő politikusként fókuszban kell lennie.
Téged megválasztottak! Még abban az esetben is evidens lenne megjelenésed elvárása, ha kizárólag párttársaid voksolásán múlott volna pozícióba kerülésed! De ez nem kontrollálható, így nagy valószínűséggel közülünk, és ismét hangsúlyozom, fórumunk OLVASÓI között bármekkora lehet azok száma, kiknek köszönettel tartozol, kik számítanak arra, hogy közvetlenebb kapcsolatba kerüljenek veled, akár még ezen a virtuális módon is.

Évek óta demonstrált távolságtartásod a gőgösség látszatát kezdi okkal kelteni, ezt viszont egyetlen gyakorló politikus sem engedheti meg magának, így te sem!
Ahogy egy Márfai Péter számára nem snassz "leereszkedni" közénk, úgy ez egy Zsigó Róbert számára sem lenne szabad, hogy az legyen, különösen annak tudatában, hogy ahogy minden egyes országgyűlési képviselő alaphelyzetből fel van szerelkezve számítástechnikával, ergo internetkapcsolattal is, úgy következésszerűen te is!

Muity Mijo
Baja