micu Creative Commons License 2004.05.28 0 0 571
Azért én erősen kétlem hogy Pl. a napelemek területén nem lenne mit fejleszteni. Sokszor hitték már hogy egy technológia kész van, ezen nincs mit tovább fejleszteni, aztán ha tényleg szükség lett a dologra akkor kiderült hogy nicsak... Az LCD monitor , a mikroprocesszor alapvetően már igen régi találmányok, procik már a 70-es években voltak, LCD monitorok pedig legalább 15 éve vannak. Mégis robbanásszerű ár/teljesítmény változásra került sor.

Mellesleg a proci árat tömegegységre kivetíteni szvsz nem kimondottan jó ötlet: a procinál a számítási teljesítményért fizetsz, nem azért hogy minél nehezebb legyen.

Az üzemanyagcellákkal kapcsolatban vannak kételyeim. Figyeld meg, sokkal előbb lesznek mobiltelefonokban mint autókban. És arra is lenne egy fogadásom hogy ha az amcsik és az EU kiadna egy rendelkezést hogy teszem azt 5 év múlva a nem üzemanyagcellás autók gyártóit 25%-os adó súlytja és ez minden évben 10%-kal emelkedik majd, szvsz a gyártók viharos sebességgel kifejlesztenék a megfelelő technológiákat és az 5. év végére a benzinkutaknál sem lenne gond a tankolással...

Előzmény: Törölt nick (564)