klímás
2004.05.27
|
|
0 0
849
|
Hát szerintem pedig az utolsó legyen a listán a zöldkártya (de legyen) ugyanis sokkal fontosabb az hogy a szerelő pontos preciz szakszerű tiszta munkát végezzen. Ha valaki a szakmában dolgozik és semmi hűtős múltja ha tovább szeretne praktizálni mivel kötelezővé tették elmegy befizeti a iskola költséget talán még meg is jelenik egy két előadáson aztán a vizsgán átrugdossák és meg is van a zöld kártya. No ezt nem azért írtam mert mindenki így végezte el csak azért mert sajna van olyan volt kollegám (zöldkártyás) akit szerszámosládával be sem engedném a lakásomba. Mivel a klíma szereléshez nem kell főiskola és 5-6 éve még elég jól jövedelmezett sok „cipész,pék,stb.” csatlakozott a szakmához megjegyzem, hogy akik tényleg komolyan gondolták a dolgot hűtősöket megszégyenítő módon szerelnek.
„A Daikin elismerten az egyik legjobb klíma, személy szerint azt szeretném, ha mindenki azt szereltetné, nekünk is könnyebb lenne a dolgunk.”
Én mivel úgy döntöttem hogy ebben a szakmában szeretnék dolgozni ezért hivatásomnak érzem hogy csak azt szereljem fel amiről tudom hogy tényleg oda merek állni mellé. Ha valakit nem tudok lebeszélni a gagyirol, tőlem biztos nem kap, mert ha esetleg elromlik vagy zörög, stb nem hiszem hogy boldogítaná a megrendelőt hogy a klímát nem én csináltam csak fel szereltem ugyan nem működik de a szerelés tökéletes. Aki mindenkép ragaszkodik az általam nem támogatott típusokhoz de mindenképp velem szeretné szereltetni csak arra tud rávenni hogy esetleg szereljem fel de a nevem NEM adom hozzá NEM pecsételem le a jótállást ha neki így is kell hát legyen. Bár ezt sem tartom etikusnak egyszerűen nem szabadna ezzel semmi szinten foglalkozni SZAKEMBEREKNEK (Szerelje fel a tesco gazdaságos szerelö) Ezeket csak azért írom mert sokkal többe kerül a gagyi, mint egyszer megvenni a színvonalas terméket (nem csak a klímákra igaz)
|
Előzmény: wind12 (848)
|
|