fehérfarkaska Creative Commons License 2004.05.26 0 0 305
Akkor szeretném, ha elmagyaráznád a módját annak a fene jó fideszes (egyébként is 3 évre kötöttek megállapodást a gyógyszergyártókkal és nem az idők végeztéig a szeretet Jeled és társai) megoldásnak? Csak hogy mások is megismerhessék.
Egyébként meg úgy tudom, hogy a gyógyszerár befagyasztás csak ideiglenes, és eközben a gyógyszergyártókkal valami nem csak pár évre szóló megállapodásról tárgyalnak, hanem olyan konstrukcióról, amelyik gyógyszerfogyasztó barátabb. Persze az erdményt még nem tudjuk, hisz messze még az ősz. Te te már prejudikálsz.
De persze azt a fene nagy fideszes öteletet elemesel együtt nem nagyon hangoztatjátok 8mármint a tartalmi részeit). Gondolom, ha olyan baromi jó lett volna, és a költségvetést sem terhelte volna nagyon, akkor a gyógyszergyártók és a kormány is újra kötötte volna a korábbi megállapodást. De valahogy egyik félnek sem volt érdeke ez.

Elemesnek meg külön üzenem, hogy nézzen utána, hogy az eu csatlakozási tárgyalásokon melyik kormány nem kért halasztás a gyógyszer áfával kapcsolatban. Talán amikor másik topicokban a gyógyszer áfára hivatkozol, akkor meg kellene említened, hogy pont az előző kormány nem élt a halasztás lehetőségével (míg a lengyelek, csehek, szlovákok meg életk vele).

Előzmény: szkd (302)