klímás Creative Commons License 2004.05.25 0 0 839
Nem vagyok Daikin dealer de ne említsük egy lapon 80 000 ft alatti gépekkel, ha egy Daikint leraksz egy betonkockára és le sem fúrod akkor sem fog zörögni.

Ami megint letaglózott: azt hiszem már szinte köztudott hogy a kinábol származó no name gépekre azt a nevet írják amit a megrendelő megálmodik, ez még nem is gond. Szóval egy terméket különböző néven meg lehet kapni. Amit láttam barkásáruház egy azonos polcán két márkanéven ugyan az a kültéri, legalábbis a külső teljesen megegyezett, ami a durva hogy a két márkát klímás cégek saját nevük alatt futatják. Nehogy félreértés legyen ez engem abszolút nem zavar, csak olyan mintha a VW meg az Opel egymás mellet ugyan azt a kocsit árulná más címerrel. De lehet hogy ez csak nekem furcsa?

Korci_PÉCS

Nem is értem hogy a „kollega” hogy jött ki a 2500-bol amit Wind12 irt a szivárgásról az korrekt csak annyival egészíteném ki hogy áramfelvételt is szoktunk ellenőrizni. Kérdezzük meg wind12-t hogy szerinte mostanában mennyi egy egyszeri karbantartás kiszállással, ha jól vagyok informálódva 8-12 e közt mozog. Javítsatok ki ha nem.
Üdv.