kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.25 0 0 202
A Nagy Ő záró adásának vendége lesz Árpa Attila, az RTL Klub egykori kreatív igazgatója. A ValóVilág első két sorozatának producere nem véletlenül bukkan fel a műsorban. Ha annak idején ő nem adja áldását Anikó VV-s szereplésére, talán sosem ismertük volna meg az érdi kebelcsodát és nem lehetett volna épp belőle később Nagy Ő a konkurens tv2 műsorában. A kedd esti adásban azonban olyan kijelentéseknek lehetnek a nézők fültanúi, ami nem feltétlenül illik a műsor szellemiségéhez, viszont Árpa Attila nem okoz nagy meglepetést.

Az egykori producer, azóta botránykönyv-szerző és filmrendező szokásához híven kendőzetlenül elmondja véleményét, és ha történetesen ennek épp a Nagy Ő a célpontja, az sem okoz problémát. Árpa szerint Anikó "skandináv típus, halvérű, semmi temperamentum, tűz nincs benne". Amikor a VV szereplőválogatásán felbukkant, Árpának eleinte nem is tetszett a lány, de viszonylag normálisnak tűnt a több ezer szilikoncica és magát született tehetségnek tartó jelentkező között.

Azt azonban abszolút melléfogásnak tartja, hogy ezt a lányt szemelte ki a tv2 a Nagy Ő főszerepére. A műsor készítése szempontjából ugyan előny, hogy Anikó semmi váratlan dolgot nem produkál, de sajnos ez ugyanakkor a minőség rovására is megy, egy rejtélyes vagy vulkánként robbanó hölggyel izgalmasabb lehetett volna a műsor.

Az eredeti tervek szerint az utolsó adásban került volna sor a döntő rózsaceremóniára, ám amikor Attila visszautasította a neki szánt virágot, elcsúszott az eredeti ütemezés. Így lett az utolsó adás témája a "Beszólok Anikónak", de ebből nemcsak Árpa Attila véleményét ismerhetjük meg, hanem kiderül az is, hogy Bálint máris összebútorozott egy lánnyal, akivel teljes az összhang.
ma.hu

Előzmény: elvtársnő (201)