Jo Tunder Creative Commons License 2004.05.25 0 0 147
dear KBS,

Lánczi András találta ki, hogy "természetjogi megalapozás" kell Magyarországon. Ő Orbán tanácsadója volt, jelenleg nulla hosszúságú publikációs listával tanszékvezető, elvileg a FIDESZ ideológusa, csak kutya nem ismeri. Mint minden neofita takonyra, erre is rácsaptak a derék szárnyasállatok. Lánczi ki akarta találni a magyar konzervativizmust, centrumában a természetjogi filozófiával. Naccerű.

Kár, hogy az egészet Leo Strausstól lopta, akiről valamilyen szánalmas könyvet írt. Leo Strauss az amerikai neokonok bálványa, ez az ami nem gyűrűzött be. A jó FIDESZ-eseket megetették Aquinoi Szent Tamással, az jó, az olyan pápista dolog, lehet szenteskedni meg komoly arcot vágni. Nem, ez bizony Leo Strauss, és ő nem volt igazi pápista, hogy finom legyek.

Nem rossz duma ez a természetjogizé, hanem vicces. Ugyanis semmire nem jó, de ha nem akarsz ordas hülyének tűnni, akkor iszonyú sokat kell hozzá olvasnod hozzá. Bizony Lánczi is elég mókásnak tűnik, úgyhogy dear KBS, ezt inkább hagyd. :))))))))))))))

Előzmény: Kovács Béla Sándor (131)