chrisss2003 Creative Commons License 2004.05.19 0 0 130
Hát a KTM vázat láttam.(nem volt semmi!)
Amugy a Gepida-val kapcsolatban azért vagyok ennyire "elborult".
Adott egy Gepida Sirmium.Első probléma kezdődött egy hátsó felni töréssel (jó én hülyeségem, hozzávertem egy patka széléhez véletlen), folytatódott egy hátsó tengelycserével. Majd egy agycserével egybekötött hátsó tengelycserével. Ezek után azt mondta a boltba az eladó, hogy szerinte egy picit a hátsó két "villa" tehát a váz el van ferdülve egy picit, ennek már akkor nagyon örültem. Mondom annyi pénzem nincsen most, hogy úgy bringát építtesek tehát használtam, elérkezett az újabb hátsó tengelycsere. Ekkor jött a vég, kerék be, tengely be, anyát elkezdték rátekerni és az ami tartja a kereket a vázon (nem tudom mi a neve pontosan, szóval ahova becsúszik a tengely), tehát elkezdék becsavarni és az a kis rész a vázon meg előbb elkezdett vékonyodni menni majd lefele tehát ahova bemegy a tengely az a rés elkezdett tágulni majd elrepedt úgy, hogy nem volt ráeröltetve semmi. Szóval ez a nagy helyzet a gepidával. Zárójelbe mondom csak 70-74kg vagyok nem vagyok annyira örült típus tehát rendeltetsészerű volt a használat is, levonva azt, hogy használtam a biciklit a végén már akkor is amikor már lehet, hogy át kellett volna éppítetni, na de kérdem én az előtte való problémákról is én tehetek??? Persze időközben lejárt a garancia is.Na ennyit erről. Azóta van egy Kona-m 2éve, és lekopogom semmi baja.
Előzmény: kivi (129)