Greenie Creative Commons License 2004.05.19 0 0 94632


A ferencvárosi védő, Gyepes Gábor hosszú, keserves sérüléssorozata után egyre jobb formába lendül, és számolni kell vele a Balaton FC-vel vívandó, a bajnokság kimenetele szempontjából akár sorsdöntő találkozón is. Rendhagyó módon most egy-egy témát dobtunk fel neki.

SÉRÜLÉS
"Nem elég, hogy a tavalyi évem teljesen ráment a térdproblémák kezelésére, az idén kétszer sérültem meg. Amin keresztülmentem, az nagyban meghatározta a kedélyállapotomat. Minél többet játszom, annál inkább lesz jobb a formám. A sérüléseimmel már nem akarok foglalkozni."

MECCSDRUKK
"Négy meccset játszottam, előbb a Zalaegerszeg, aztán a Balaton, a Debrecen, végül az MTK ellen. Az első és az utolsó találkozómon jól éreztem magam, a másik két mérkőzésen azonban nem igazán ment a játék, a Balaton ellen például az első gól az én lelkemen szárad, olyan helyre passzoltam, ahova nem lett volna szabad. Kétségtelen, még nem sokat vállalok: amint megszerzem a labdát, lepasszolom, holott régebben szívesen segítettem a támadásokat, hosszú indításokkal próbálkoztam."

REMÉNYEK
"Mi úgy készülünk az előttünk álló három mérkőzésre, hogy valamenynyin begyűjtjük a három pontot. Nem lesz egyszerű, hiszen a Balatonhoz látogatunk. Kuttor Attiláék legutóbb négy gólt lőttek nekünk az Üllői úton, és az utóbbi összecsapásainkon rendre megtréfáltak bennünket – noha kedvünk nem nagyon volt ezen nevetni… Hogy miért nem ment mostanában ellenük? Ki tudja… Amúgy lényegtelen is: Siófokon egy góllal többet rúgunk, mint a Balaton FC. Ennyi."