Luby Creative Commons License 2004.05.18 0 0 249
galamb3!
Lehet, hogy a számonkért állítás egy logikai sor végeredménye. Szubjektív, majd csak a jövőben (következményeiben) bizonyítható.
Sok hasonló van. Példáúl az előző kabinet tolvajlásairól elterjedt baromságok,melyek egytől egyik borultak; a szörnyűségesen primitív (szakmailag);nevetséges (jogilag), felesleges (eredményeiben) Keller államtitkárság talajszínt alatti tevékenysége mindannyiunk komoly pénzéből folytatott, és még ma is fenntartott "népbiztossága".
Még annyit, hogy elgondolkodtató a KSH elnök (aki nemzetközileg elismert szakember, több szervezet vezetője, publikációinak se szeri, se száma) sürgős leváltása. Igaz, Ő nem kozmetikus.
Szász Károly akkor letzt 2feketeseggű) a hatalom számára, amikor felnyomta a Pannonplast- disznásot, melyből kinőtt egy olyan tengerikígyó, melynek nem látható se a feje, se a farka, mert becsomagolták a NBH titkos aktái közé. A Parlament NB Bizottságának elnöke és tagjai sem ismerhetik meg, mert valamit nagyon titkolni kell. (ez megint csak utólag bizonyítható, ne kérd most). Tudod jó az, ha az ember infót szerez, rendszerezi, szintetizál, ítélékezik és esetleg ezt az eredményt írja le. Aki panelekből, sugallt szövegekből ítélkezik az
lehet okos, de vacak ember; vagy tiszteséges, ámde ostoba. Luby, aki Gábor