Luby Creative Commons License 2004.05.16 0 0 209
Csak a topicnyitó mondatra. Nem Szász mártírkodhat ebben az esetben , hanem ténylegesen mártírok a magyar adófizetők. Úgy járunk ezzel is, mint a KSH-s főnök leváltásával, egyszerre egészen mások lettek a mutatók. Ebben az esetben pedig MP. barátja pontosan fogja naprakészen tudni, hogy miről szabad beszélnie, mit kell ellenőriznie, mit szabad kifogásolnia. Szegény megvezetett nettársaim, mikor veszitek észre, hogy itt egy erőből történő hatalmi centralizáció folyik, melynek már nincs köze a demokratikus működéshez?
És erre nem válasz az, hogy bezzeg a FIDESz. Most nem a FIDESZ-ről van szó, bár tényleg úgy viselkedik időnként az MSZP, mintha ellenzékben lenne. Egy rossz ellenzék lenne. Visszafelé muitogat két év után Olyan két év után, amikor minden makromutató folyamatosan romlott. Ugye ez mindenkiszámára egyértelmű?
Szóval, nem Szász a mártír. A nyolcvanmillió tényleg qurva sok. De megéri az adófizetők pénzéből a hatalomnak, hogy egy bábot ültessen oda, ennek a kormánynak a kreatúráját. Mert csak erről lehet szó. Más oka mi lenne?
Ugyanezt megkisérelték a rádió elnöknőjével, a legfőbb ügyésszel és így tovább. Nyomulnak az urak(?).Nem tűnik fel pirinyóagyú barátaim?
Üdv.: Luby, aki Gábor