wind12 Creative Commons License 2004.05.16 0 0 800
A Nivelcool gépek nem rosszak, több fantázianévvel is ellátják ezt a szerkezetet, többek közt Etik, Home Zone, stb. Toshiba kompresszor található bennük, ami nem egy rossz darab. Egy nevesebb, nagyobb cég (nem akarok se reklámot, se ellenreklámot csinálni nekik) is megvásárolta ezt a készüléket, és saját névvel ellátva hozzák forgalomba - persze lényegesen drágábban. Teljesen ugyanaz a gép, csak más a matrica rajta. Viszont nekik komoly hátterük van (szervízháttér, stb), ami ezeknél a noname gépeket forgalomba hozó cégeknél nem jellemző.

A párátlanításról. A splitklímáknak van általában ilyen funkciójuk, tehát használhatóak erre, de azt tudni kell, hogy nem erre készültek, nincs bennük érzékelő, ami mérné a levegő páratartalmát. Nyári nagy melegben a párás levegőből, akár óránként egy liter vizet is ki tud vonni, és a kivezető csövön kicsöpögtetni.

Ha az olcsóbb kategóriában keresel klímát, én a Lakes-et tudom ajánlani, ezt a York (igen neves és nagymúltú amerikai klímagyártó cég) gyártatja, véleményem szerint jó minőségű, és korrekt árú gépek. Eddig jó a tapasztalat ezekkel. Bővebb infó a honlapjukon:www.globalyork.com

Előzmény: Karika1177 (798)