geszthi Creative Commons License 2004.05.14 0 0 153
1, Berkecz Mária a kormányváltás előtt egy héttel 32 millió forintot és egy autót kapott „bánatpénzként” a távozó kabinettől.

2, Jobboldali Media (Reichert János)

"Hasonlóan felháborító, hogy egyes baloldali médiumok nyilvánosan lázítanak Baranyay László ellen, azt állítván, hogy „akár 200 millió is lehet” az MFB felmentett elnök-vezérigazgatójának a végkielégítése. Hogy egyrészt Baranyay ténylegesen nem kapott egyetlen forintot sem..."

majd par napra ra

"A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Rt. igazgatósága keddi ülésén döntött Baranyay László, az MFB volt elnök-vezérigazgatójának 33 millió forintos végkielégítéséről. Baranyay korábban már kapott 105 milliót, így végkielégítésének teljes összege közel 139 millióra rúg. "

3, Orban kormany csinovnyik fotszitviseloi karanak kiepitese, akiket nem lehet kirugni, csak ugy hogy jar nekik az osszes penz a szerzodes idejere.

Ez lett a menekulot hatulrol hosiesen lelovo terepjaros testorno is (miutan elebb atadta neki, nem megvedte)...

"A főtisztviselők kiemelt javadalmazásban részesülnek (havi 536 és 858 ezer forint), felmentésük esetén akkor is kapják öt éven keresztül az alapilletményüket, ha közben semmit sem csinálnak."

Előzmény: topik (39)