Kcsita Creative Commons License 2004.05.12 0 0 94094
Pintér Attila: Közelebb álltunk a gyõzelemhez
[2004-05-12 21:57]
A lefújás után Pintér Attila azt mondta, hogy a játék képe alapján mi álltunk közelebb a gyõzelemhez. Szakvezetõnk külön megdicsérte a csapatot azért, mert kétszer is sikerült egyenlíteni.
- FTC.hu -
Dajka László, a hazaiak trénere úgy érezte, együttese két pontot vesztett, hiszen kétszer is vezetett, ám elõnyét nem tudta megõrizni.

Pintér Attila:
- Büszke vagyok a játékosaimra, hiszen kétszer is vert helyzetbõl álltak talpra. A mérkõzés összképe alapján közelebb álltunk a gyõzelemhez, hatalmas energiákat mozgósítottunk a három pont megszerzése érdekében, mi irányítottunk, de egy remekül felkészített Sopron volt ma az ellenfelünk. A közönség remekül szórakozott, az utolsó 20 percet szinte végigtombolta a lelátó, sok ilyen meccsre lenne szükség a magyar bajnokságban és akkor ismét megtelnének a stadionok. Sajnos kimaradtak a lehetõségeink, de továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért, bár az örökrangadón sem tudunk legjobb összeállításunkban pályára lépni, hiszen Adem Kapic és Dragóner Attila is hiányozni fog három sárga lap miatt.

Dajka László:
Helyenként jól játszó és rendkívüli akarással küzdõ Ferencváros volt ma az ellenfelünk. Kétszer is vezettünk, ezért nem lett volna szabad kiengedni a gyõzelmet a kezünkbõl. Husztit a hajrában kényszerûségbõl cseréltem le, mert térd- és bokafájdalmai voltak.

Akkor Gyepi kezdeni fog, aztán kapic helyett jön takács, a Lippi mellé, illetve jobb szélen a kis Szalait, ha kell, akkor Penska helyett a Károlyit játszani, egy futó, és egy tele küzdeni akaró csapatot szeretném látni!

Amíg nincs vége a Bajnokság és matemaikailag van esélyünk a Bajnoki cimre, addig nem szabad feladni!