AugustvonMackensen Creative Commons License 2004.05.12 0 0 97
Kedves Webvandor!

bár ftonyonak címezted, de én is érintett vagyok a hozzászólásodban.

3 dolog miatt írok:

1)"Ezzel a szakmailag körültekintőnek nevezhető munkával te és Mackensen semmit de egyáltalán semmit nem szegezett szembe, mint sima tagadást"

EZ NEM IGAZ,
1/a megmutattam, hogy grönland és szibéria körülhajózása ellent mond a tényeknek, akkoriban éppen kiürítették grönlandot, mert még a norvégok sem tudtak oda utánpótlást szállítani a kedvezőtlen időjárás miatt.
1/b aztán a nyelvi "bizonyítékokról" kicsit tréfásan megmutattam, hogy pár hasonló szót szinte a világ minden nyelve között van, ugyanez igaz a helynevekre is.
1/c megmutattam, hogy Feszang nevű ország (É-amerika, mexikó), kb Kr.e. 2-3000 évvel már jelen van a kínai könyvekben. a középkori meglétét mindössze egy kínai szerzetes állítólagos útja bizonyítja. vesd össze Szt. Brendon utazásaival, illetve azzal, hogy mennyire tartod hitelesnek azokat.
1/d a topicgazdánk is rámutatott 1-2 ellentmondásra

2) "Azért, mert mellette mi nem tudunk tárgyi bizonyítékot felhozni."

menzies pedig tud! nem értem miért nem veszitek elő azokat, amelyeket a legvalószínűbbnek tartotok.

3) bár nem a topic témája, de folyton a korábbi civilizációk topicra hivatkoztok. ezért most kénytelen vagyok OFF TOPICba átmenni:

3/a "Ezzel a szakmailag körültekintőnek nevezhető munkával te és Mackensen semmit de egyáltalán semmit nem szegezett szembe, mint sima tagadást. Ez "elképzelhetetlen, lehetetlen, hülyeség". "

mint megmutattam, ez nem igaz, viszont elkondolkodhatsz azon, hogy a másik topicban nem pontosan így jártok-e el. azaz szinte semmi konkrét tagadás...

3/b "Nyilvánvalóan ezt mi magyarok nem tehetjük meg, főleg nem a fotelben ülve."

Igenis, nagyon sok dolognak utána lehet járni, különösen, ha van interneted, és beszélsz legalább 1 világnyelvet.

3/c "Ezért Mackensen elfogultsága, és tökéletesen alaptalan tagadása akár ki is radírozható, annyira nem ér semmit sem. "

Gondolom szívesen meg is tennéd...

ON bocsánat, többször nem fogok reagálni az off topic megjegyzésekre. az mindenesetre elgondolkodtató, hogy menziest -szerinted-leginkább az támasztja alá, hogy én tagadom. ez igazán hízelgő rám nézve, logikailag kicsit sántit egy elméletet a tagdásával bizonyítani...

von mackensen


Előzmény: webvandor (96)