Törölt nick Creative Commons License 2004.05.10 0 0 431
"Csak furának találom hogy olyan dolgot "látnak át", amit el sem olvastak"
"Mert nincs rá szükségük. Ismerik, ezerszer végiggondolták már, az összes buktatót azonnal tudják."

Aha, szóval semmilyen irományt nem vesznek a kezükbe, mert mindent tudnak már. Nem az első 2 sornál kéne eldobni egy könyvet.
Az a srác, aki az űszimulátorunkban lett főprogramozó, többször kapott egy halom könyvet. Nem viccelek, volt hogy szó szerint 5 angol nyelvű könyvet lapozott át (egy hétvégén!), darabja volt vagy 12-15rongy, egyenként úgy 800-1000 oldalasak. Aztán elmondta, hogy melyik könyvben hány értelmes és használható dolgot talált.
DE NEM ELDOBTA EGYIKET VAGY MÁSIKAT AZ ELSŐ 20 OLDAL UTÁN!!!!
Na erről a hozzállásról beszélek.

"..olyasmiba ütöd bele az orrodat nagy mellénnyel, ami láthatóan jóval meghalad téged, és képtelen vagy ezt belátni."

Nincs miért haragudnom. Többször is mondtam, hogy ebben nem vagyok szakember. Sajnos sikerült úgy "oktatni" a matekot és fizikát, hogy a világon semmilyen érdeklődést nem váltott ki belőlem, pedig elég sok technikai cuccot kezeltem otthon, amihez az átlagember nem jutott hozzá (pedig nem sosem voltunk gazdagok..), így az a szakmám, ami.
Ezért kértem Pl. Feri segítségét. De ha el sem olvassa..

"Szerinted EZ KORREKT hozzállás??
Bizony az."

Nem értetted a kérdést. Feri nem azt mondta, hogy "már kipróbálták vákuumban, és azért ionszél", hanem azt hogy "nem is kell kipróbálni, mert ionszél.". Fel sem merült az hogy valaki már megcsinálta, és arra hivatkozott volna. Mondtam, lehet hogy neki van igaza, de nem volt hajlandó elismerni hogy esetleg lehet hogy ki kéne próbálni...

"Nem elég neked, hogy leejted az almát, de ha találsz egy kék almát, akkor azzal is ki kell próbálni, mert addig a kék almára szerinted a törvény nem igaz."

Nem. Azt mondom, hogy "valószínűleg igaz erre is, ahogy az előzőre. próbáljuk ki." Persze ez nyilván extrém példa volt. NEM gondolom azonnal a kék színűre hogy BIZTOSAN MÁSKÉPP viselkedik.

"Nem elég neked, hogy kimutatták, hogy a készülék viselkedése leírható ionszéllel, te kötöd az ebet a karóhoz... ne haragudj, ez gyermeteg viselkedés."

Nem. Nem gyermeteg. A saját szememmel akarom látni, ennyi az egész. Az győz meg. Egely sem győz meg addig, amíg nem látom a saját szememmel, amiről szó van. Addig meg azt hiszek, amit szeretnék.

"Nem olyan nagyon nehéz 97.5%-os vákuumot csinálni."

Se pénzem, se időm. De mint mondottam, bármilyen kísérlethez szívesen mennék kibicelni..
Ja, és a görbét nem magyaráztad meg.

Előzmény: Törölt nick (430)