Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 98
Tisztel Báró Úr!

Most, hogy átolvastam a leveled után amit írtam, valóban úgy néz ki, mintha laállatoznám magunkat. Nem, csak a viszonylat mikéntjét próbáltam ábrázolni.
Nos, HA gömbvillám esetről lehet szó, akkor a méret és forma magyarázatát a levegő hőmérséleti eltérésébő adódó optikai torzulások megmegyarázzák.
Mindenesetre irígyellek, mert én még nem tapasztaltam hasonló jelenséget, bár szeretnék!
A pince nem nagy vaszisztdasz: a régi gyárépületeket legtöbbször hatalmas pincékkel építették, hisz raktári funkciók mellett óvóhelyként is szolgálniok kellett.

Más:
Nem vagyok vakon hívő, sem elutasító a különböző jelenésekkel, testből-kilépésekkel szemben, de véleményem szerint az ilyen jelenségeket, időkieséseket alvászavarok, vagy épp mélyálom jelenségek okozzák: nekem is volt már idővesztésem. Félálomban nyűglődtem 02 előtt, azután fölkeltem, kimentem a konyhába vizet inni, és akkor megszólal a karórám: 05 volt. Később jöttem rá, hogy kettő után hirtelen mélyen elaludtam, és amikor fölkeltem a 05-öt 02 nek néztem. Ez is egy átka a digitális órának. Egyébként ne tudjátok meg azt a sokkot, amit az óra csipogása okozott!

Kik építették, és miért Stonehange-t?????