csogu
2004.05.09
|
|
0 0
6250
|
Jó reggelt:)
Azt el is felejtettem leírni, hogy reggel milyen volt az utolsó kanyarom:)))
Felvettem egy címet és 4 férfi beszállt. Mint kiderült elég hamar ők ezt nem így gondolták magukról. Mármint, hogy ők férfiak:o))
Sajnálom, hogy a róluk kialakult véleményemet ilyen mértékben lerombólták, bár nagyon vigyázok, hogy ne általánosítsak. Eddigi tapasztalatom az volt (10 év), hogy az egyik legnormálisabb utazóközönség, mert mindig tiszták és rendesen fizetnek.
Soha semmilyen incidensem nem volt velük és pont ezért kedveltem őket. Látták rajtam, hogy elfogadom (ha nem is értem, de tolerálom) a másságukat és ezért nagyon értelmesen eltudtunk beszélgetni. Természetesen nem erről a témáról:o)
Ellenben ma szégyen ide, szégyen oda, de amikor kiszálltak ezek az "úrak", akkor dobtam egy menekülőt és 10 év után először letiltattam magam a címről.
Még az addigi 1200 Ft. sem sajnáltam:O)
Viszont azon gondolkodtam, hogy mi lett volna, ha egy kezdő taxis jár így, mert akkor egy olyan egészségtelen kép alakul ki benne ezekről az emberekről amit tuti, hogy szinte lehetetlen lenne helyre hozni.
Gondolom ti is találkoztatok a társadalom ezen tagjaival és nem hinném, hogy sok negatív élménnyel rendelkeznétek.
Nekem ez a mai egy rémálom volt:DDDDDDDD |
|