Törölt nick
1999.06.01
|
|
0 0
11
|
Sziasztok!
Akkor kezdjuk szepen sorjaban.
Elvittek? -igen.
Lattam-e fenyeket vagy targyakat? -igen
Elolenyeket? -igen ezt is de ezek nem voltak annyira kivehetoek, szoval nem tudom alatamasztani a szokasos kinezetet.
Volt olyan hogy este mentem hazafele es valami kurva nagy dolog takarta el az egen a csillagokat, es jott folottem.Nem lehetett latni csak azt hogy takarja a csillagokat.Ez egy dolog, csak azt nem ertettem hogy iszonyu eros zummogo hangot adott.Namarmost en repulogep es helikopter buzi voltam akkortajt, szoval ez nem az volt.Viszont azt tovabbra sem ertem hogy a tobbi ember miert nem nezett fel, miert nem hallotta vagy akarmi...a kutyak amiket setaltattak bezzeg hallottak.Namindegy.
Ez csak egy egyszeru eset volt, semmi izgi.A teljes idoszakot nem akarom elmondani mert lekopna az ujjam.Csak az izgisebb dolgok: volt olyan hogy nem tudtam mozdulni (mindig igy kezdodott) az agyamban, es valami ott allt mellettem!!! De ezt csak ereztem /hallottam mert meg a fejemet sem tudtam mozditani es sajnos(vagy szerencsere) pont nem arra neztem elotte.Naszoval aki ott allt az nem egyedul volt mert BESZELT.Nem hozzam, es nem is emberi nyelven.Na ez felert igy ideggorccsel.Nem szegyenlem bevallani hogy annyira feltem mint meg soha.A beszed nem hasonlithato semmi emberihez.Hulyen fog hangzani de csak igy tudom leirni: mintha macska es madarcsicserges kevereke lenne elnyujtva..ugy ertem mintha egy magnoszalag huzodna....szamomra nagyon ijeszto volt.
Ja, nem iszom, nem kabszerezem...szoval tiszta vagyok. |
|