kedves TOMAYER, SAS, és a tőbbiek!!!
most egy kicsit tőbb ídőm van igy megpróbálom hosszabban leírni mi is a bajom, miért is gondolom ,hogy nem való vagyok ide!!!
bármiről írok bármit is gondolok, mindig van valaki aki önimádónak hisz , aki demagógnak hisz , aki taxis sanyargatónak nevez, aki lehülyéz, és még véletlenül sem hiszi ,hogy amit mondok írok az nálam így is működik- vagy szeretném ha így működne!!-mindent meg is akarok érte tenni!!!
valóban kértem csetelési tanácsokat tomayertől mert valóban nem értek hozzá ,valóban sok mindent telefonon próbáltam megbeszélni vele mert azt gondotam úgy egyszerübb és nem ég közben senki .
sajnos hibáztam mert közlékenységem gúny tárgya lett !!-valóban jó helyen lakom bár ilyen lakása számtalan taxisnak van-édesanyám halála árán hatalmas bank hitellel /nem akarom ,hogy további gúny tárgya legyen!!/
de /és ez most nem PANASZ-és nem demagógia, és nem valótlanság!!/ nincs bankkártyám ,nincs megtakarított millióim, 1db új autóm ,volt életemben egy 125-polski,most egy 12-éves igaz mercédessel járok /sajnos ez kell az elvárt imázshoz/minden évben több milliót utalok át a gyermek inkubátor alapítványnak,házat épitettem egy mátészalkai családnak akik kis gyermekeivel 5-évig neylon sátorban éltek!!-szinte minden hősí halottunkat /TAXIS/ én temettetek el saját pénzen mindenkin segítek akin kell és lehet /korházi kezelés/
minden évben taxisaim karácsonyi ajándékot kapnak
nincs boss őltönyöm és nem mount blanc-tollal írom alá a szerződéseket
soha nem voltam nagyképű és soha nem néztem le egyetlen beszélgető partneremet,borzasztó sokat tanultam tanúlok/még 50-évesen is marketing pszhiólógiát hallgattam mert bíztos jó lesz egyszer csak!!mindig minden nap akár síkeres akár kudarcos tudtam tudom honnan índúltam hol tartok hova érkezhetek mindig mindig taxisnak tartom magamat és én már igy is fejezem be!!!
ezen gondolatok mentén nem viselem tovább rosszindulat ,tanulatlan,meggondolatlan ,csakazért is odamondok neki,megjegyzéseket mert hiába való lenne . én bármennyit is tudok aszakmáról én csak hülyébb rosszúl tájékozottabb ,demagógabb,köcsög vezető maradhatok- mert ti ezt igy gondoljátok kifelé eladni!!mert ennek van taxis körben értéke ,mert ezért tapsol az egyszerű nagyon egyszerű taxis
és mert ettől leszel TOPIK KIRÁLY!!
19-éves korom óta így vagy úgy taxival foglalkozom /iskoláim alatt másodosként, + kenyér gyári kenyér pakolóként dolgoztam ,hogy ne a szegény szüleim tartsanak el!!anyám :női fodrász, apám gk./
ti még csattogó lepkét húztatok amikor én már tudtam mire való a taxióra ,mit lehet vele csinálni!!-és hogyan 18-éve VEZETŐ vagyok egyedüliként az órszágban!!!-több száz éves tervet raktam össze több száz apeh ellenőrzést /köztük feljelentésest is/éltem át!!
és ezek utánn vágjak jó képet ahhoz ,hogy itt mindenki belém törölje álságos szaros cípőjét??????????- nem sértődök csak ez így engem nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt hittem itt mindenki azért van ,hogy még ha nem is értünk mindenben egyet akkor is megbeszéljük megoldjuk,segítsünk egymáson ,hozzuk egymáshoz közelebb gondolatainkat!!!-ez itt nem megy-NEM MEGY!!!!!
feleslegessen nem járatom le magamat feleslegessennem nevettetem ki magamat és feleslegessen nem dobom óda koncnak magam olyan emberek közé akik nem párbeszédet akarnak hanem saját síkereket olvasóik körében -én sokatokkal szemben nem TOPIK KIRÁLY akarok akartam lenni, hanem rutinommal tudásommal elfoglalt közszereplői és vezetői tudásommal segítője szakmám résztvevőinek!!!!!!
ennek nem fogadtok el másra meg nekem nincs szügségem!!
MINDEN JÓT NEKTEK TALÁLJÁTOK MEG LELKI ÉS PÉNZÜGYI NYUGALMATOKAT MERT NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK ERRE NAGY SZÜGSÉGE VAN LESZ!!!!!!!!!!GÓRÉ001.-most útóljára