Törölt nick Creative Commons License 2004.05.07 0 0 399
tanított fizikából

Tudod TEACHER, én nemcsak tanítom, vagy akár tanulom, hanem művelem a fizikát.

Amiket pedig ide leírok, annak jókora része még sehol sem tananyag, hanem az adott területen fáradságos munkával lehet elsajátítani,jó esetben monográfiákból, de inkább az eredeti cikkekből, konferenciákon, és sok-sok munkával. Utánaszámolva, utánagondolva, a cikkeket elolvasva, összevetve, a világ többi kutatójával konzultálva, diszkutálva.

(A középiskolai tananyag max. 1920-ig terjed - hellyel-közzel van még benne esetleg egy kis Big Bang, meg atommagok - , az egyetemi standard jó esetben a 70-es évekig. Adott részterületre specializálódás közben tanulható meg a többi, doktoranduszként, illetve már érett kutatóként).

Egyébként nyugodj meg, a beírásodon nem megsértődtem, hanem mosolyogtam. Ne erőlködj ennyire, úgysem megy :). Fogadd el, hogy van, aki nálad jobban ért a fizikához, és hogy ez nem úgymond "megtanult" dolgok felmondását jelenti.

A "felháborodásaim" jelentős része (persze nem mind) pedig provokáció, ugyanis én közben tanulmányozlak is Titeket. Ti vagytok az én kísérleti nyulaim az áltudományos "gondolkodás" megismerésére irányuló érdeklődésem kielégítésére :) Belőletek is szűrtem le ahhoz a képhez, amit lentebb prezentáltam.

Előzmény: TEACHER (395)