AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.05.05 0 0 53
Halihó, május van!!! Jövő hónapban június!:-)))

És bár nekem úgy tűnik, hogy az elkövetkező nyár nem a hőség jegyében fog eltelni, de hamarosan azért lesz alkalmunk élvezni az édes kicsi mobil kerti medencénket!

A miénk édes drágám szépen áttelelt úgy, hogy csak a belső nylonburkolatot vettük ki, szépen letakartuk télire medencetakaróval - megjegyzem, azért ez nem olyan egyértelmű, mert sokkal lazább a takaró mint a medence, és amiont eső esett, egyszerűen majdnem beszakadt a középre halmozódó víztől, szóval ujra kellett lefedni méghozzá úgy, hogy a medence aljára raktunk egy kerti asztalt, arra rá a medence lépcsőjét, így egy kúpszerű akármi lett belőle, ahonnan már nem a medence közepére, hanem a szélére folyt ki az aktuális eső.... de áll mint Katiba a gyerek, a hét elején leszedtük a védőhuzatot, mert a férjem már akar napozni az alján.

A ti medencétek micsinál???

Ja és még mindig van egy fölösleges víztisztitónk, olyan amit a 3,60-as átmérőjű kerti medencéhez lehet kapni, tavaly nyáron 15.000 forint volt, bárkinek odaadom féláron, mert a mi medencénk már olyan régi, hogy az oldalán nincs két luk, mert az kéne hozzá. Ha valakinek elromlott volna ez a szűrője, akkor nyugodtan dobjon meg egy mail-el, mi csak kipróbáltuk aztán visszaraktuk a dobozba, megvan, mi mást vettünk (előzméynekből kitetszik...)

Már alig várom, hogy megint belecsobbanjak!!! :-))))