Törölt nick Creative Commons License 2004.05.05 0 0 353
"Vagy megpróbálhatsz "gömbvillámot" csinálni a mikrohullámú sütődben:
http://www.angelfire.com/electronic/cwillis/microwave.html
http://angel.elte.hu/~andras/lb.html"

Volt szerencsém hozzá..

"Bár ez a kísérlet már veszélyes lehet, egyrészt a mikródra, másrészt rád is! Na de kockázat nélkül nincs siker..."

Hiába az ilyen "kísérlet" ha nem tudom ledokumentálni.. nem igaz..?

"És Kisfaludy időfizikusról mi a véleményed? Ő nem tiltakozik ez ellen? :-)))"

Nem ismerem az illetőt.

"A dongós kísérletet, ami a szemed fénye, hasonlóan összedobhatod pár ezer forintból egy mosdókagylóban (kell hozzá vízcsap).

Nem a szemem fénye. Még a videókat sem láttam. Ahogy már jó párszor elmondtam, de te még mindig ezen a fiktív véleményeden lovagolsz.
Azt is többször elmondtam, de ezt is figyelmen kívül hagytad, hogy egyelőre szerintem is maximum ugrálhatnak a rovarok a "búra alatt", és egészen addig ez lesz a véleményem, amíg legalább a videót megnézhetem.
Örülnék, ha az ilyen mondataimat is figyelembe vennéd, nem csak a fröcskölést olvashatnám tőled.. annál okosabbnak tartalak.

"Nyilván ezekkel nem fogod megoldani mondjuk a nullponti energia kérdését. Azt ne várd. Ellenben ha nem kezded el, sose lesz tapasztalatod, amit Te annyira fétisizálsz. (Csak éppen azt se tudod, miről beszélsz ilyenkor"

Látom még mindig nem érthető az alapgondolat, amit évek óta szajkózom..: ha valaki egy kísérletsorozatot nem hajt végre saját maga, nem ismeri mások pontos mérési eredményeit és körülményeit, ne feltétlen ugassa le azokat, akik már megcsinálták. Mindössze ez az egyszerű KÉRÉS az, amit hangoztatok.

Előzmény: Törölt nick (351)