Törölt nick Creative Commons License 2004.05.04 0 0 326
"Nincs olyan, hogy hivatalos tudomány. De neked ezt nem lehet kiverni a fejedből :))))"

Nincs?

"Amúgy pedig a gömbvillámról csak itt a tanszéken is ahány ember, annyi vélemény. Egy tuti: nem gondolja senki, hogy ha van is, valami nem ismert fizika van a dologban."

Annak idején TELJESEN MINDEGY volt hogy ismert jelenségeken alapul-e vagy sem. Nem számított. Még az sem, hogy milyen média, és milyen műsorban fut a dolog. Itt egy baráti-, érdek összefonódásról volt szó.

"Viszont ha a KFKI alkalmazottjaként nyilatkozott volna, a hülyeségei úgy mentek volna le a sajtóban, mint a "tudomány tekintélyével" megtámogatott vélemény."

Most van hivatalos tudomány, aminek van tekintélye, vagy nincs?

"Nos, ezt semmiféle normális kutatóintézet vezetője sem hagyhatja."

Itt nem csak a kutatóintézet vezetőjével volt a gond. Nem olvastad a bepastézott idézetet a levélből, hogy mi történt?

"A tudomány hitelességét pedig abból nyerte, hogy alaposan ellenőrzött tényeket tárt fel, erős kritikai szellemben vizsgál mindent, és működő szerkezeteket készít, a penicillintől kezdve atomreaktoron át mondjuk az MRI berendezésig (ami egyszer majd a Te életedet is megmentheti)."

Mókás vagy. Mintha minden szerkezet azonnal működött volna.. Ezek szerint amelyek nem működtek, mert még nem voltak jó konstrukciók, nem voltak tudományosak sem.

"Egelyt már csak azért sem lehetett a KFKI nevében hagyni nyilatkozni, mert közönséges szélhámos, aki visszaél az ilyen dolgokkal. Ld. pl. hány helyen tituláltatja magát "fizikus"-nak, legutóbb a Harmadik évezred c. folyóirat hasábjain."

Egely mindig tiltakozik a "fizikus" titulus miatt. Hülyeségnek tartja hogy ezt ragasztják a nevéhez. Talán ezt is illene tudnod, ha már ennyire "ismered".

"Ha orvosi hasonlatot akarsz, Egely kuruzsló, és egy kuruzslónak nem adjuk meg a lehetőséget, hogy visszaélhessen az orvostudomány kemény munka árán megszerzett hitelével."

Ezt inkább hagyjuk. Hogy mi a kuruzslás, és mit tartanak annak. Nem éppen a nullponti energia témája.. :)

Előzmény: Törölt nick (325)