countrygirl Creative Commons License 2004.05.03 0 0 357
Hát, fiúk, amit itt most csináltatok ebben a Fonó óta eltelt időszakban a fórumon, több volt, mint undorító!
Én is dolgoztam már médiában (ker. rádió), de még ott sem anyázták (é: mocskolták) egymást ennyire a többiek!
Azért gondoljatok már bele! Erre téved egy tényleg country-, bluegrass-rajongó, akinek mondjuk Szőke Tamás, Kneisz Viktor Máté, a Csodaszarvas néven író (általam nem felismert vki)stb. neve ismerősen cseng és eddig még csak a zenéjüket hallotta, mit fog gondolni rólatok!?!!? Ti abszolút nem féltitek saját kiépített képét? Én - a helyetekben - olyan picire összehúznám magam ezután a vita után, hogy ihaj!!!
Így akarjátok népszerűsíteni a műfajt?! Jó rá fogunk cseszni mindannyian. Nehogymár ilyen arogáns népség legyen a magyar country- és bluegrass (az örömzenék, a heje-huja ír és amerikai nóták) előadója, mert menten felkötöm magam!
Szóval fiúk, nézzetek jó mélyen magatokba és piszkosul kezdjéek el magatokban kutatni a fair play alapjait, mert az egotok iszonyatosan mélyre tolta azt!

Timi

ui: Ja, és - remélem, látszik -, hogy iszonyatosan nem érdekel az, hogy kinek van igaza, ki hogy próbál a másik ellen ágálni! Nem akarok senki mellett kiállni, nyilván védje meg mindenki saját magát, de SZEMTŐL POFÁBA, ne itt a fórumon mindenki szeme láttára!!! NEM VAGYUNK KÍVÁNCSIAK - sztem ezt a többi nem-zenész fórumtárs nevében is mondhatom - ARRA, HOGY EGYMÁST MOCSKOLJÁTOK! Mi benneteket szeretünk, a zenéteket, úgyhogy ne tegyétek tönkre magatokat azzal, hogy itt sárral dobáljátok egymást!

Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az meg gyorsan öltözzön fel!!!