idarf Creative Commons License 2004.05.02 0 0 13303
Én is úgy gondolom, hogy továbbra is a Dunaferr az első számú esélyes, de itt három klasszis csapatról van szó, nincsenek akkora különbségek, hogy eleve le lenne futva a dolog. Először is holnap kellene nyerni, már csak azért is, mert akkor az ezüstöt is bebiztosítanánk. (Nem mintha különösebben aggódnék érte.)Ha ez megvan, akkor már szinte biztos, hogy az utolsó meccsen, Újvárosban dől el a bajnoki cím. Ez meg már önmagában is nagyon, nagyon szép teljesítmény lenne.

Nem az én asztalom, de ha már felvetődött... Úgy tudom, ez a Gogirla szintén fiatal tehetség. Szerintem a Győrnek éppenhogy két-három rutinos kézilabdázóra lenne szükségük. Olyanokra, mint pl. Piga. Úgy gondolom, kapitális hiba volt őt elengedni. Persze nyilván van rá magyarázat.:-)

>>>Pedig néhány éve még a győrinél is erősebb utánpótláscsapattal rendelkezett a fradi, ezt sikerült lezülleszteni, a tehetségeket szélnek ereszteni...

Ez minden valószínűség szerint így van, és én is átérzem a probléma jelentősségét, de azért nem árt odatenni mellé, hogy eközben felnőtt szinten folyamatosan a világ élmezőnyében voltunk.