meztelenlélek Creative Commons License 2004.05.01 0 0 6494
Kedves Füegy!

Kérlek, ne foglalkozz velem, mert nem érdemes.
Nem kell sajnálni, nem ez volt a célom, egyedül azt szerettem volna, ha más levonja a tanulságot, s nem keveredik bele semmi hasonlóba.
A mese, meg inkább irodalom akart lenni, mintsem
probléma-felvetés. Nem várok semmiféle választ rá. Olyan mint egy mese, ezért MESE!!! Értesz ugye? Úgy olvasd, ne értelmezd másképp, mint, ahogy szántam. Nem várok választ rá senkitől!!!

A valósággal való egyezés a véletlen műve, ami meg nem létezik. Nem úgy van az az ATV, az a múlt volt akkor, de ezt leírtam privátban, nem tartozik ide. Egész másról volt szó összességében. Ja, a vasorrú bába pedig egy mesefordulat, a harmadik személy, illetve nem is a harmadik, hanem az első, pedig a hercegnő!!!
Tehát ez a név a név, nem jól olvastad el a mesét.

Meséket meg talán máshol is szeretnek olvasni az emberek, talán még a felnőttek is. S vannak mesekönyvek, amit az egész világban megjelennek.
Hol itt a gond? Ne csináljunk abból gondot, ami nem az. Vagy tilos máshol is mesét írni? Akkor szóljon az arra illetékes, akinek sértem a topicját. Semmi sem kötelező, csak lehetséges.

Már régen továbbléptem, de az nem publikus.
Nem akarok nagydobra verni semmit sem. Megvannak
a farkasösvényeim. S járok is rajtuk sűrűn.
S nagyon jók. De lehajtom fejem a szép mnúlt előtt, szabad ugye???? Meghajlok a szépség előtt, s nem gyalázom azt a múltat, hanem mélységesen tisztelem ővele együtt. Nem változnak az érzéseim. Az érzéseim időtlenek és feltétlenek. Ezh köztünk az alapvető különbség.
Soha nem fogsz tőlem gyalázkodást hallani, mert a szeretetem ÖRÖK. Van ilyen. S nem kell sajnálni érte, mert nekem ez nagyon jó érzés.
S talán másoknak is. Tudni kell feltételek nélkül szeretni, akkor is szeretni, ha téged nem szeretnek már, örülni annak, hogy, akit szeretsz, az boldog, mégha mással is, akkor is.
És ez nem gyengeség, egyáltalán nem az a kategória. Érted ugye?????????

Felül kell emelkedni önmagadon, s az érdekeiden.
Önzetlenül kell szeretni. Teljesen. Csontig.
Büszke vagyok rá, hogy megtanultam ezt a leckét, pedig rohadt nehéz volt ám!!! Hidd el. Próbáld csak meg. Csak így érdemes szeretni, máshogy csak hitvány másolatot kapsz....

Szeretettel írtam minden soromat, Ok??

Előzmény: füegy (6493)