Törölt nick Creative Commons License 2004.04.30 0 0 308
"Arra is felhívom a figyelmedet, hogy nem én hoztam fel ezeket. A bizonyítás terhe rajtad van."

Nincs mit bizonyítanom, mert nem állítottam semmit. Nem állítottam hogy a dongó légüres térben tuti tud repülni.. Azt mondtam, hogy xy állította, és talán érdemes lenne kipróbálni.

"Szó sincs róla, hogy én dolgozom majd helyetted, Te meg meghivsz. Csináld meg magad. Ez pofátlanság: kapard ki nekem a gesztenyét. Kapard ki magadnak!"

Látod, így lehet belemagyarázni HALLGATÓLAGOSAN abba, amit mondtam. Szó sem volt róla hogy TE végezd el a dongós kísérletet. Talán nem voltam világos: BÁRMILYEN KÍSÉRLETET CSINÁLSZ, szívesen elmegyek, és megnézem hogyan kell csinálni.
Érted? BÁRMILYET. "Mutasd meg" hogy kell.

"Két és fél gyermek, négy-öt kutatási projekt, szervezési feladatok és egyebek mellett örülök, hogy arra van időm, hogy néha ide beírok egy-két dolgot."

Így nem csodálom hogy türelmetlen vagy az ilyen idióta lammerekkel mint én..

"A hidegfúziót pedig egyszer végigrágtam rhaurinnal. Az egész hidegfúziós legütősebb tartott eredményéről a saját leírásuk alapján mutattam ki, hogy baromság az egész. Arra pedig nincs időm, hogy mind az ezer cikkükkel ezt tegyem. Megkérdeztem, melyiket elemzzük végig, és azt kicsináltam. Részemről ezzel téma lezárva."

Akkor felesleges bármit is mondanom..

Előzmény: Törölt nick (302)