Kcsita Creative Commons License 2004.04.29 0 0 11485
1. "Egyébként ilyen meccsek kellenek,jó lenne még játszani nyáron a szerbekkel,olaszokkal,dánokkal meg mondjuk az argentinokkal.Teher alatt nő a pálma:)"

Na erről van szó! Nem vmi hol mi Lettországgal kell játszanunk, hanem ilyen erős csapatok ellen, hogy egyrészt megerősődjön a csapat mentalitásban illetve felödjön a csapatjátéka!

2."Ettöl függetlenül alakul a csapat szerintem,kapus posztra van több jelölt is(Szűcs,Babos,Király),hátulra jó a Stark,Huszti,Bodnár,középpályán Fehérnek helye van,Dárdait vissza kellene hívni,Dvárinek több lehetőséget kell adni.Elöl meg a Torghelle-Szabics páros remekül játszott."
Gondolom nem kell neked kifejtenem erről a véleményemet :).

3."Ja,meg kellene egy normális stadion végre!"
Ebben teljesen igazad van! Ha átépitik a Puskás Stadiont, akkor hol fogunk játszani, amit az UEFA/Fifa elfogad? Székesfehérvár? Zalaegerszeg? Fradi pálya? Újpesten? Hol? Ha nagyon profin gondolkoznék, akkor egy Málta ellen, egy Izland ellen bőven elférne egy Zalaegerszegi vagy egy Fradi pálya vagy Újpesten telt ház, és remek hangulat. De a Horvátok, Svédek és a Bulgárok ellen illene aNemzet Szentélyében lejátszani! Erről mi a véleményed?

Előzmény: Alexander the Great (11484)