JFEry Creative Commons License 2004.04.29 0 0 343
A telepítés körülményei:
"Megállapodás

Jelen lévő Weisz György (Piramis KFT ügyvezetője) a mai napon átadok Jankó Ferencnek egy darab Aquabrill típusú, aktív, passzív falszárító készléket bevizsgálásra.(gysz.: 20018)
A telepítés helye, Bp. 1212 (bocs, ez a címem)

A készülékkel kapcsolatos tapasztalatok közzétételét előzetes megbeszélés után engedélyezem.
A kísérletek elvégzése után a készüléket Jankó Ferenc eredeti, megbontatlan állapotában adja vissza.
A mért, észlelt eredményeket rendelkezésre bocsátja.

Az esetleges fejlesztések során adódó lehetőségeket közösen használjuk ki.

Budapest 2004-04-28

Nem igazán komoly, de nem akarok bizalom romboló lenni.

Mielőtt a szerkezet előkerült volna, Weisz úrral végig jártuk a telepítésre általam kiszemelt helyeket. A műhelyemen csak átlibbentünk, oda nem is akartam volna rakni, de Weisz úr azonnal kijelentette (kérdés nélkül), hogy itt akkora az elektroszmog, hogy ide nem tehetjük.(később sem tartózkodott itt szívesen. Néhány hagyományos és kapcsoló üzemű tápegység, a világítás, és a telefonalközpont működött) Szemmel láthatóan idegenkedve(félve?) szemlélte a berendezéseket.
A folyosón áthaladva a hűtőgépekre is kijelentette, hogy azok is szmogolnak.
A raktárhelységben, ahová telepítettem volna, sok szétszerelt, üzemképtelen készülék van felhalmozva. Egyik oldalon 4 méter JF cucc, a másikon 4 méter kaja, befőtt üres üvegek. Ez a hely is hasonlóan hatott Weisz úrra. Itt is sokallta az elektrosmogot, noha megjegyeztem ezek nem működő készülékek. (szemmel láthatólag nem a műszaki megfogalmazásban használta ezt a műszaki kifejezést, Többször is használta a természetes rezgés-pozitív rezgés, illetve a mesterséges rezgés-negatív rezgés szavakat)

Aztán végül a számomra is kellemes terraszon beszélgetni kezdtünk. Ez azért volt fontos mert Weisz úr most jött a Kincsem parkból, ahol is alaposan feltöltődött, és noha a pesti vezetés kimerítette, mégsem akart olyan helyen beszélgetni, ami neki árt és jobban lemerítené)
Alapos adagot kaptam az ezorejtelmekből. Nem mélyültem bele, mert inkább kiváncsi, mint kritikus akartam lenni.
Több módon is elmondtam, miként tudnék elképzelni egy megismételhető, kísérletet. Olyat ami a magamfajta szkeptit is meggyőzhetné. Sajnos ez Weisz úr elvetette, mert szerinte a jelenség noha nagyon megbízható, csakis a vízben álló házakban, azaz természetes környezetben hat. A készülék pozitív rezgéseit az EM rezgések befolyásolják. Ezért sem működne laborban. Példaként elmondta, hogy egy gabonatárolóban telepített készülék azt kiszárította. Mikor a tároló tornyára GSM átjátszót telepítettek, a készülék a szomszéd házat is kiszárította. Igyen. Meg is köszönték.
Weisz úr beszámolt a telepítés körüli procedúráról is. Meg mutatta miként(?) észleli a Hartmann-t az aurát, stb....
A kertemben megmutatta hogy szerinte hol vannak vízerek, Hartmann pontok. Beszámoltam már a régebbi haveromról aki nem hagyta magát belboncolni, ő máshol mutatta ezeket. Mondta is Weisz úrnak én hol tudom a jelenségeket, de nem jött zavarba. Azt mondta, hogy 2,5 méterenként vanak, és kicsit vándorolhatnak is. A felderítéshez Lengyel pálcát használt (L alakúra hajlítot bicikli küllő egy fisher tiplibe dugva.)
Mikor meglátta a csodálkozó arcomat a pálca láttán megnyugtatott, hogy már külfödön is mérték nagyon drága műszerekkel az Aquabrillt, de az Ő agya ezekkel a keegészítő, jelző szerkezetekkel sokkal érzékenyebb, finomabb indikátor.

Mivel végülis a hartmannvadászat közben is folyó kísérleti megbeszélésünk közben sem tudtunk érdemi egyezséget kötni, úgy döntöttem, hogy

Na... mennem kell, majd később folytatom.