Rondacrampus Creative Commons License 2004.04.29 0 0 26
Szia Wolfy !

A helyzet az volt, hogy már a kovácsnál dolgoztam, csináltam a kardokat, el is adtam neki, stb...

Arra gyanakszom, hogy talán az lehetett, hogy összeverekedtem Moeval, volt egy kis riadó is miatta, vagy esetleg egy-két olyan ládikót is kinyitottam, amit nem lett volna szabad. Tehát már jó ideje a városban tanyáztam, de mikor egyszer kimentem, az őrök nem akartak visszaengedni, mind a két kapunál levettek 100 pénzre, de ezután már szent a béke, nyugodtan járhatok ki-be bármelyik kapun. Viszont a felső városba az istenért sem sikerült bekönyörögnöm magam. Azt mondja az őr, hogy "nincs szükségünk bajkeverőkre" , és ezt mondták a városkapunál is, de azokat legalább le lehetett fizetni.

Most emiatt újrakezdtem az egészet a legelejéről, még szerencsére nem játszottam túl sokat, nem sokat vesztettem vele, csak nem szeretném újra megszívni.

A térkép egyébként a rossznyelvek szerint a kikötőben kapható egy padon üldögélő fickótól (ezt ma este tudtam meg), az már meglesz, viszont most az újrajátszásban nem találom a sárkányfüvet ott, ahol az előző próbálkozásomkor volt, a keleti kapu közelében. Szerinted az létezhet, hogy csak egy bizonyos szint után látja meg az emberem ? Most már megvan a farkasbőr és az ork fegyver, még össze akartam szedni a növényeket is annak a méregkeverőnek, és már csak a sárkányfű hiányzik.

Előzmény: Wolfy (25)