countrygirl Creative Commons License 2004.04.28 0 0 327
Nem tudom, figyelitek-e a gitárfeszt. programját... a roadshow-részt.
Ugye jogos a felháborodásom, hogy Szeged mintha nem is létezne ilyen ügyekben!? Megértitek már remélem, hogy miért izgulok rá a kamionosra? Egyetlen olyan normális megmozdulás a városban (tisztelet az egy-két kivételnek néhanapján két-három évente), amit a country-mp3 fórum olvasóinak nyugodt szívvel továbbítok...:)

Viktor, talán nem a mi szemünk láttára kellene megvédened az igazságod a zenekarból távozókkal szemben. Úgy érzem, hogy - így az előzmények tudta nélkül - az emberekben negatív image-ként jön le ez az egész, holott lehet, hogy tökéletesen igazad van abban, amiket írtál. Ezt inkább tisztázzátok le azokkal egymás közt, akik érintettek a témában, a fórum olvasóit/íróit ne avassátok bele a művészélet hányatott sorsába (na meg a média-/és zenésztársadalom fúrás-faragásaiba).:) Mi úgy szeretjük a country-t és a bluegrass-t, ahogy ti, zenészek azt átadjátok! (Ahogy te, Matyi, Stms - bár őt még nem hallottam zenélni, ptölgyes átadja, függetlenül attól, hogy ki melyik oldalon áll!)
Hidd el, nem úgy jön le, ahogy te esetleg szánod, és többet rombolhatsz a zenekar képén, mint amennyit a sajátodén/megmaradt tagokén javítanál! Nem érdemes ennyit kockáztatni!
Inkább írj arról a kansas-i bandáról! Hátha épp akkor jönnek, amikor én felvetődök Bp-re... merthogy igaz, hogy álmodozó típus vagyok, de annyira azért nem, hogy azt reméljem, hogy Szegeden (vagy országos turnén) is lesz fellépésük.:)

Na, pussz mindenkinek!
Timi

Előzmény: Stms (324)