AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.04.27 0 0 290
Bocs, de ennyire azért ne rémitsed meg!
Szinte minden kisbaba besárgul rövidebb-hosszabb időre, ez azt hiszem -majd Judit elmagyarázza - egyszerűen annak a következménye, hogy a köldökzsínór automatikus táplálásból kikerült az időnkénti etetés világába meg effélék.. mindenesetre úgy tudom, hogy ha a baba besárgul, akkor nagyon lényeges, hogy a táplálása renben legyen, mert a méreganyagok csak így tudnak minél hamarabb eltávozni!

Igazis kedves Judit ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdésem, már többször föltettem másoknak is, de semmi értelmezhető választ nem kaptam, max. olyanokat, hogy erről még nem hallottam stb... szóval nekem a második gyerekem sárgult be de iszonyatosan, olyan sárgán adták haza, mint egy kínai mandarin. Ebből következőleg persze állandóan aludt és fogyott, szopni az istennek nem akart, nemhogy mellből, de cumisüvegből sem, tök letargikus volt (azt hiszem ez a legmegfelelőbb kifejezés). Namármost én ezt vagy 2 napig bírtam (közben védőnő látogatása, hogy nicht beszáren, adjak neki kiskanállal anyatejet stb...), de agyerek szemmel láthatólag fogyott!!!! Szülés után az ember ugye amúgy sincsen abban legempatikusabb hangulatában, szóval én bizony kivágtam egy olyan hisztit, hogy szegény férjem berohant a kerületi ACSI-ba (Anya és Csevsemővédelmi Intézet), és elrebegte az ügyeletes orvosnak, hogy mi a bajom.. Nem tudom ki volt az az orvos, de a férjem kezébe nyomott két doboz 2 ml-es C vitamint injekciós ampullát, hogy ezt a gyereknek 2 óránként adjuk be kiskanállal.

Esküszöm ilyet én még nem láttam! Elkezdtem adagolni, és a lányom bőre óráról órára lett rósaszínűbb! És mire elfogyott a 2 doboz C vitaminos injekciós ampulla, állandóan ordított a kajáért (bár szopni akkor sem volt hajlandó)... érdekelne, hogy ez mi volt, és ha a C vitmin injekció nálam ennyire hatásos volt, akkor miért nem propagálják vagy ilyesmi????

Ez TÉNYLEG nagyon érdekelne..

Előzmény: csupaszabo (289)