elvtársnő Creative Commons License 2004.04.27 0 0 70
Tallózás máshonnan:

"Bálinttól és Attilától egyre inkább eltávolodik a Nagy Ő

Willy lesz Anikó titkos választottja?

Blikk, 2004-04-27

Budapest - A jelek szerint Willy lesz a titkos befutó. Bálint és Attila mintha kiesne Anikó kegyeiből. Az előbbi féltékenységi rohamaival kergeti az őrületbe a Nagy Ôt, de Attilával is egyre feszültebb a viszonya. Ugyanakkor Willy szüleit már meghódította a lány. A veszprémi vállalkozó édesapja örülne, ha Anikó lenne a menye.

Hetek óta mindenki arra tippelt, hogy két fiút visz magával a döntőre Anikó: Bálintot és Attilát.

Willy a szoláriumába és a családjához is elvitte a Nagy Ő-t, a fiú édesapja örülne, ha Anikó lenne a menye

Nem véletlen, hogy a két fiatalember már egymással rivalizált, és mind a ketten azon voltak, hogy ők kerüljenek a legközelebb a Nagy Ôhöz. Most azonban belépett a körbe és titkos favorittá vált a 203 centi magas Willy. Anikó is egyre jobban érzi magát vele, hiszen nem gyötri féltékenységi rohamaival, mint Bálint, és a lánnyal való egyetlen találkozója sem végződött olyan veszekedéssel, mint legutóbbi randevúja Attilával. Anikó egyébként meghódította Willy szüleit, akikkel kellemes órákat töltött, amikor ellátogatott Veszprémbe.

- Örülnék, ha Anikó a menyem lenne - vallotta meg Willy édesapja, Véghelyi Vilmos. - Nekem már akkor is szimpatikus volt, amikor a valóságshow-ban szerepelt. De a személyes találkozáson mégis meglepett kedvességével. Belenéztem a szemébe, és már tudtam, hogy nagy lelke van. A fiamnak is nagy szíve van, és azt hiszem, ezt már Anikó is érzi. Igaz, a bemondásai néha rosszul sülnek el. Olvastam, hogy a kieső fiúk csaknem mindegyike Bálintot és Attilát emlegette esélyesként, de a hetedik érzékem azt súgta, hogy a fiam benne lesz az első kettőben, tehát eljut az utolsó rózsaceremóniág.

A jó ebédért Willy papája rózsát kapott Anikótól. Igaz, előre megérdeklődte, mi a lány kedvence, ezért is tálalt elé rántott tonhalat krumplipürével a gazdag marhahúsleves után. Willy pedig miután végigvezette Anikót szoláriumstúdióján, krémekkel ajándékozta meg, egyik barátjának butikjában pedig ruhákkal lepték meg."