Kiváncsi77 Creative Commons License 2004.04.25 0 0 929
Mi azokat tartjuk negatívnak, akik anélkül, hogy az igazi mélységeit/magasságait ismernék az Amway üzletnek pocskondiázzák azt. Az emberek nagy része veled együtt az gondolja ismeri. Én Pl. 12 év után fogadtam el valamit ezen üzleten belül, amit eddig baromságnak tartottam. Nem ismertem igazán elég mélyen e témakört. Tehát ha valaki fut egy kőrt ebben, belép stb. az nem jelenti azt, hogy jogosan formálhat szakvéleményt. Ezért ne tegye pláne egy kívül álló.
Egyébkén a legelső amit itt megtanulhatsz, tiszteld mások bármilyen téren elért eredményeit.
Te ebben vagy alacsonyabb szinten. Hiába vagy ösztöndíjas, amihez öszintén gratulálok, attól még lehetsz szakbarbár.
Amit te térítésnek vélsz/nevezel, az a mi munkánk. Mindenkinek csak megmutatjuk, van aki a 8-ik megmutatásnál jön rá miért is lenne neki ez jó. Majd egyszer döbbenten állapítod meg, hogy egy általad nagyon tisztelt ismerősödet is ez érdekli, és akkor majd veszed a fáradtságot és jobban oda figyelsz arra miért szereti ezt 3.8 millió ember a világon. Nem térítünk csak kiállunk mellette, mert szeretjük.
Aki fut célja után, annak van. Ajánlások vannak az üzletben a hogyanról nem parancsok. Ez nem szekta. A szektában mindenki azt csinálja amit a főpap mond. Nálunk mindenki mehet a saját feje után, de aki követi az ajánlást megtalálja a jövedelmet