mángorló Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1384
izgatott várakozással mentünk koncertre, hogy lesz jenő vagy nem lesz jenő. amikor odaértünk a zöld pardonhoz, hallottuk ahogy dolgoz a sziámi, de mivel ingyen akartunk bemenni a bercsényibe, nem szálltunk le. (meg egy gyógysört is nagyon meg akartunk inni). a balaton tagok érkeztek, ott volt a másik jános is, ő aszonta hogy 30-án szfváron lesz kiadó, de most nem léphet fel a jenő mert a38 nem engedi, mert szerződés. aztán megjött jenő is és már nagyon kiváncsi voltam.

csókolom az megvolt én nem szeretem nagyon de hangulatos volt, de erőtlen, be kéne jobban torzítni a gitárt, talán az segítene. aztán jött balaton, kicsivel több erő volt benne mint szokott, a másik jános plinytyírozása emelt is a hangzáson. mihályunk bemondta kezdéskor hogy jenő nem lesz, mert nem engedik és sajnálja hogy át lettek baszva emberek. sajnáltuk, de reménykedtünk mert vki aszonta hogy a zp ben jenő lenyomta a bétavilt, pedig oda még rá is lát az a38.

aztán csak nem jött a jenő. végül mihályék lenyomták a helló bébit és haverjai noszogatták jenőt menjen énekelni, de ő nem, és magyarázkodott, végül otthagyta őket. szánalmas és szomorú volt az egész. (de végül ingyé mentünk be)

kurvára elment a kedvem a kiadó koncerttől, az a38 nem először csinált gusztustalan dolgot (tom waits dalok élőben), ez a kiadó már nem arról szól nekem hogy újra eljátszuk a régi számok, és nyár és fíling, hanem pénz pénz pénz