kannibál Kovács Creative Commons License 2004.04.22 0 0 10573
Én úgy tudtam, hogy Törőcsik 1956-os születésű. Amennyiben rosszul tudtam, akkor változik a kép, mert a sorban Esterházy Márton következik, tehát...
1956: Esterházy Márton

Azzal egyetértek, hogy egy fiatal játékosnak minél előbb külföldre kell menni. Fontos, hogy a képességeinek megfelelő csapatot találjon. Szegény Fehér Mikinek túl erős volt a Porto és a Benfica, neki egy Sporting Braga-Sturm Graz-Cottbus-Breda passzolt volna a képességeihez, mert ezen csapatokban igazi sztár lehetett volna. Szabics Imre számára éppen megfelelő a Stuttgart. Véleményem szerint ő azért szorult kispadra, mert a kiváló ősz után kijött belőle a magyaros mentalitás (elkényelmesedés, elbizakodottság), és ezt bizony a németek nem honorálták. Hosszabb távon semmi gond nem lesz, mert a Szabicsnál egy csipetnyivel szerényebb képességű Lisztes is beletanult a Bundesliga törvényeibe. Lényegesen hosszabb időt töltött a stuttgarti kispadon, és mit tesz isten, rövidesen Brémában a bajnokcsapat tagjaként üdvözölhetjük. Vélhetően ott lesz ama öt játékos között, akik a leghosszabb időt töltötték a pályán.
Aki a 25 éves Gerát mindig a tehetsége miatt ajnározza, az teljesen hülye. A Zoli jó játékos, de bizonyos dolgokat már soha nem pótolhat be. az pedig egyenesen szánalmas, amikor a retek klub beharangozójában Ronaldo mellett emlegetik a nevét. Elhiszem, hogy kell a hírverés, de azért hülyeségeket nem kellene beszélni.

Előzmény: lg18 (10569)