elefantkillah Creative Commons License 2004.04.14 0 0 91155
ugyanmár Takacsi!

rég nem vagyunk egy olyan rendszerben ahol mindenkinek egyenlő véleményen kellett lennie. szerintem azért jó egy fórum mert az olyan tudatlan birkák mint én megismerhetnek egy csomóféle álláspontot egy adott kérdésben. az hogy a stílus milyen , nos az már más kérdés. de ebben nem csak az öreg a ludas (bár szerintem ő is néha megengedhetetlen hangnemben írkált), ezt neked is be kell látnod! pont te voltál aki árulózott fradistákat, meg komcsizott, meg bérencezett fradistákat. . engem is, pusztán azért, mert bizonyos politikai kérdésekben nem egyezett a véleményünk. ez a baj.
és most ugyanez. dino sokkulacsos, mert nem ért veled egyet. (volt már olyan politikai rendszer ahol szép lassan mindenki áruló lett aki ellentmondott a vezérnek..) miközben, ha az ember végig megy a hozzászólásaidon , láthatja, hogy sokszor tévedtél, tehát neked ellentmondani nem biztos, hogy a gyógyíthatatlan hülyeség, vagy a hazaárulás, vagy a sokkulacsoskodás jele. nem követem nagy figyelemmel életművedet de most kapásból eszembe a jut a kovács, mint jó magyar fradista . vagy az, hogy a szeiler/várszegi eltűnésével özönleni fog a nép az üllői útra.

az indexet meg lehet liberálbolsevikozni (ennek a szónak egyébként semmi értelme , nem lehet valami egyszerre valami liberális meg bolsevik egyszerre. ), de minek. sokan, mint én a fórumok miatt járnak ide, nem a polfórum miatt, hanem a sport, meg a kult, meg az egyéb fórumok miatt. és kurvára nem tisztem védeni az indexet, de most az mszp-s sztori után (meg az uj peter reagálását olvasva ) el lehet gondolkodni, hogy tényleg olyan e ez mint a gondola, csak pepitában.
üdv

Előzmény: takacsi (91152)