Törölt nick Creative Commons License 2004.04.13 0 0 72
Kedves geszthi!
Megpróbálom a lehetetlent, amennyiben megpróbállak rávezetni arra, hogy miért csúsztatás a listád 95%.

Egyfelől igaz amit írtál. Bizony voltak, vannak és lesznek a Fideszben olynok, akik aki benne voltak az MSZMP-ben és vannak olyanok, akik DOLGOZTAK annak szattelit szervezeteiben.

Viszont ami miatt csúsztatás a lista, az az, hogy úgy állítod be őket, mint akik egyenrangúak az MSZP hasonló listásaival. Ami nem igaz, mert azok az emberek, akik a DÖNTÉSEKET hozták, azok az MSZP-ben vannak. Magyarul akik 99% felelősek azért a szemétért amit 90-ben ránk hagytak azok az nagy része az MSZP-ben, kisebb része a Munkásártban van.

Hogy lehetne összehasonlítani pl. Orbán mezítlábas KISZES tagság, Gyurcsány KISZES tagságával?
Szerinted melyikük felelől pl. az Úttörőtábor lenyúlásáért?

Vagy vegyük például Kövért. Aki, hogy félreértés ne essék, nem az MSZMP-ben, hanem annak egyik X-ed rangú szatelit intézményében dolgozott, mint utolsó senki.

Kövérrel remekül szembe lehetne állítani Lendvai Ildikót, aki a Budapesti KISZ-es cenzorként gondoskodott arról, hogy a fiatalokhoz csak ellenőrzött anyag juthasson el. Szemben Kövérrel, Lendvai esetében 100% világos a politikai töltet.

És még nem beszéltünk a fő D-209-esről, aki miniszterelnök-helyettesként majdnem a legmagasabb dötési pozícióban volt.

És ha folytatod a logikát, rájössz, hogy szinte az összes FONTOS, FELELŐS, akkori DÖNTÉSHOZÓ, ma az MSZP tagságát, vagy Gazdasági háttérbirodalmát gyarapítja.

Üdv!
Jobbocska

Előzmény: geszthi (58)